Melià Hotels llança una campanya per canviar la percepció de Magaluf

L'hotelera ha invertit prop de 250 milions en transformar la zona

Meli%C3%A0+Hotels+llan%C3%A7a+una+campanya+per+canviar+la+percepci%C3%B3+de+Magaluf

Canviar la percepció que els turistes i residents tenen de Magaluf. Aquest és l’objectiu de la nova campanya que Melià Hotels International ha llançat a les xarxes socials, i que arriba després de vuit anys de reformes dels hotels de la zona. És #TheNewMagaluf.

“Es basa en mostrar la realitat contada pels clients, que és el que pot tenir una major credibilitat”, explica Paloma García, directora creativa d’Inturea. La campanya arriba després d’una gran transformació de la zona que ha costat prop de 250 milions d’euros a l’hotelera. Des del 2011, el grup Melià hi ha reformat 9 hotels i més de 3500 habitacions.

Amb les reformes fetes a Magaluf han aconseguit augmentar els ingressos del grup un 13% cada any. El perfil dels seus clients, també ha evolucionat, un 70% són famílies i parelles.

La campanya #THEnew Magaluf fa un mes que és en marxa i vol arribar al públic internacional i també, al d’aquí. Un dels objectius, segons Susanna Mander, cap de màrqueting de Melià Hotels,  és que els propis residents de les Illes es converteixin en “prescriptors de la destinació”.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Diari de l’estat d’alarma. Jornada 83: Sanitat anuncia avui si Mallorca, Menorca i Eivissa passen a la Fase 3

El Ministeri de Sanitat confirmarà avui si totes les illes passen dilluns que ve a la tercera fase de desescalada,...

Desallotgen els apartaments Don Pepe per risc imminent d’ensorrament

Un total de vuit famílies de les 50 que viuen a l'edifici han estat traslladades a aparthotels