economia

Melià obre 11 nous hotels en mig any i en plena pandèmia

L'hotelera espanyola es focalitzarà en una expansió de qualitat, sostenible i rendible

Font: Meliá


La junta general d’accionistes de Melià Hotels International ha acordat la renovació del director executiu de la companyia, Gabriel Escarrer Jaume, així com el nomenament de Maria Antònia Escarrer com a directora dominical, en substitució de l’empresa Hoteles Mallorquines Consolidados.

Els accionistes de l’hotelera espanyola han aprovat també els comptes anuals de l’exercici 2020, la proposta d’aplicació de resultat, sense repartiment de dividends per la crisi de la covid, i la nova política de remuneracions de Consell per als exercicis 2022-2024, ha informat la cadena en un comunicat.

Meliá es focalitzarà en els propers anys, segons el seu conseller delegat, en impulsar la capacitat comercial i de distribució de el grup i en una expansió de qualitat, sostenible i rendible, impulsada per les seves marques i els seus nous models de franquícia i d’hotels “Affiliate by Meliá “sota fórmules flexibles.

Ha detallat que el 2021 s’han signat 11 nous hotels, xifra que es duplicarà durant l’exercici, en tots els casos sota fórmules “asset-light” i en destinacions de vacances.

S’han incorporat hotels a la marca Innside by Meliá a Luxemburg, Amsterdam i Newcastle (Anglaterra), i a més s’han adaptat a ella hotels a Madrid i Mallorca. Hi haurà hotels a Creta el 2022 i dues a Sicília en 2023. Es preveu que fins al 2023 la cadena disposi de 55 nous establiments amb 13.500 habitacions.

Escarrer ha fet una crida a les institucions nacionals i europees i a la col·laboració publico-privada a favor de la recuperació de el sector turístic després de la pandèmia.

Ha lamentat que les ajudes a empreses a Espanya han estat en general de les més restrictives i tardanes d’Europa, i ha tornat a demanar un pla de rescat empresarial al turisme a curt termini per part de les autoritats espanyoles, i un pla d’inversions en competitivitat i sostenibilitat a mig i llarg termini, en el qual han de jugar un paper fonamental dels Fons Next Generation de la Unió Europea.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Francina Armengol: “Ara arriba el moment de dir als empresaris que apugin els sous”

La presidenta del Govern ha recordat que, a diferència del 2008, en aquesta crisi de la Covid ja s'han invertit...

El Govern vol allargar la temporada turística fins a final d’any

L'executiu balear invertirà més de 3 milions d'euros en promocionar i incentivar el turisme espanyol. Entre les accions previstes, destaquen...

Presenten com serà l’Hospital de Manacor quan finalitzin les obres d’ampliació i reforma

S'inverteixen més de 76 milions d'euros i preveuen iniciar la construcció la tardor que ve

‘Boom’ immobiliari a Gènova

Es multipliquen les promocions de xalets de luxe a la zona des Collet del nucli palmesà i les compres de cases per part d'estrangers rics