mallorca

Melià obre el Momentum Plaza, el nou espai comercial de Magaluf

L'hotel The Plaza començarà a rebre els primers clients al juliol

Meli%C3%A0+obre+el+Momentum+Plaza%2C+el+nou+espai+comercial+de+Magaluf

En plena temporada encara hi ha infraestructura turística en obres. És el cas del complex de Melià a Magaluf. Consta d’un hotel i una àrea comercial amb una vintena de negocis que ja han començat a obrir les portes. Comerciants i veïnats esperen que aquest espai contribueixi al canvi d’imatge de la zona.

El turisme familiar ja representa el 32% dels visitants que rep la zona de Palmanova i Magaluf. També creix, aquí, el turisme de parelles. Tot, en detriment, apunten des de l’associació hotelera, del turisme jove. En cinc anys ha passat de suposar el 35% al 20%. Aquesta temporada arrenca de manera molt semblant a la de l’any passat als hotels d’aquesta zona de Calvià. Molts pendents, també, del complex que Melià acaba d’enllestir en plena temporada.

El que ja obri avui és el centre comercial, el Momentum. Avui dematí, la feina es feia contra rellotge per posar a punt un espai de 5 mil metres quadrats obert per a Magaluf durant tot l’any.

S’han creat més de 350 llocs de feina entre l’hotel i el centre comercial, on els negocis de restauració i les botigues també han contribuït a la contractació.

Han estat més de dos anys d’obres que els veïnats, comerciants i restauradors dels voltants han patit, però que esperen que ara, una vegada vist que el final és a prop, dinamitzi el turisme i el comerç de Magaluf.

La inversió de Melià en aquest projecte que vol contribuir a la transformació de Magaluf supera els 200 milions d’euros.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris


més contingut relacionat

Els andritxols celebren el dia de Pancaritat a la Torre de Sant Elm

Al voltant de 200 persones han pujat a peu des d'Andratx i s'Arracó

Mor un home després de precipitar-se des d’un quart pis a Palma

En principi, es descarten indicis criminals i la participació d'una altra persona

La Policia Nacional continua cercant el piròman de Palma

Examinen les càmeres de seguretat del carrer Poeta Guillem Colom, on ahir van cremar tres vehicles i les balconades de les primeres plantes d'un edifici

Els Bombers de Palma no tenen recursos per apagar focs a pisos de més de tres altures

El cos no disposa d'una autoescala pròpia de 30 metres per a fer aquestes actuacions. L'Ajuntament de Palma diu que ja té...