mallorca

Melià obre el Momentum Plaza, el nou espai comercial de Magaluf

L'hotel The Plaza començarà a rebre els primers clients al juliol

Meli%C3%A0+obre+el+Momentum+Plaza%2C+el+nou+espai+comercial+de+Magaluf

En plena temporada encara hi ha infraestructura turística en obres. És el cas del complex de Melià a Magaluf. Consta d’un hotel i una àrea comercial amb una vintena de negocis que ja han començat a obrir les portes. Comerciants i veïnats esperen que aquest espai contribueixi al canvi d’imatge de la zona.

El turisme familiar ja representa el 32% dels visitants que rep la zona de Palmanova i Magaluf. També creix, aquí, el turisme de parelles. Tot, en detriment, apunten des de l’associació hotelera, del turisme jove. En cinc anys ha passat de suposar el 35% al 20%. Aquesta temporada arrenca de manera molt semblant a la de l’any passat als hotels d’aquesta zona de Calvià. Molts pendents, també, del complex que Melià acaba d’enllestir en plena temporada.

El que ja obri avui és el centre comercial, el Momentum. Avui dematí, la feina es feia contra rellotge per posar a punt un espai de 5 mil metres quadrats obert per a Magaluf durant tot l’any.

S’han creat més de 350 llocs de feina entre l’hotel i el centre comercial, on els negocis de restauració i les botigues també han contribuït a la contractació.

Han estat més de dos anys d’obres que els veïnats, comerciants i restauradors dels voltants han patit, però que esperen que ara, una vegada vist que el final és a prop, dinamitzi el turisme i el comerç de Magaluf.

La inversió de Melià en aquest projecte que vol contribuir a la transformació de Magaluf supera els 200 milions d’euros.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Els proveïdors de flor tallada preveuen un 40% menys de vendes per Tots Sants

Esperen que les comandes es perllonguin durant 15 dies

Salut anuncia el confinament perimetral del nucli urbà de Manacor

El municipi té la incidència més alta de tot Balears: 458,8 per cada 100.000 habitants, i la taxa de positivitat és del 14,3%. En els darrers 7 dies, s'han detectat...

Sense policies per fer complir el toc de queda

Molts ajuntaments no tenen agents suficients per cobrir el torn de nit, gairebé tots els municipis de menys de 10.000 habitants

El Bisbat estudia cas a cas el lloguer de cada un dels donats

Això perquè puguin fer front a la situació de crisi provocada per la COVID-19