X

‘Memòria Negra’, d’IB3 Televisió, premiat pel Col·legi Oficial de Psicòlegs de les Illes Balears

El guardó reconeix al programa que comptin amb la participació de psicòlegs a diferents capítols per entendre millor el comportament humà

29/11/2022

‘Memòria Negra’, d’IB3 Televisió, premiat pel Col·legi Oficial de Psicòlegs de les Illes Balears

Redacció

El programa ‘Memòria Negra’, d’IB3 Televisió, ha estat premiat pel Col·legi Oficial de Psicòlegs de les Illes Balears aquest dimarts capvespre. El guardó reconeix la contribució del programa a l’hora de mostrar el treball dut a terme pels professionals en l’estudi del comportament humà, destacant la participació dels psicòlegs en diferents capítols de la sèrie documental. El premi l’han rebut els productors en nom del programa, que recupera alguns dels crims i successos més destacats que s’han produït a les Balears en les darreres dècades.

Homenatge

L’entrega del premi ha tengut lloc durant l’homenatge del Col·legi Oficial de Psicologia de les Illes Balears als professionals que compleixen 30 anys de col·legiats. En total, 140 professionals. L’acte s’ha celebrat a la Sala d’Actes de Son Espases, en què els psicòlegs han rebut un diploma commemoratiu pels seus anys de feina. A més, també s’ha premiat el millor treball de fi de grau de Psicologia de la Universitat de les Illes Balears i de la UNED del curs acadèmic 2021-2022.

29/11/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris