X

Augmenta a Menorca el turisme de luxe

Han sorgit diversos negocis destinats a aquest sector 'd'alt estànding' i els que ja hi havia han notat l'increment de vendes

23/05/2024

Augmenta a Menorca el turisme de luxe

La revista Forbes es va fer ressò la setmana passada de l’oferta de venda del poblat talaiòtic de Binisafullet que es va emetre a IB3. Uns dies més tard, va ser el The New York Times qui va publicar un reportatge sobre què visitar a Menorca en 36 hores.

L’illa gaudeix recentment d’un aparador cap a un públic d’alt poder adquisitiu. Fa anys que Menorca s’està adaptant a l’arribada d’aquest turisme ‘d’alt estànding’ i han proliferat negocis destinats a aquests clients. Altres negocis tradicionals com Pons Quintana han notat un increment de vendes en especial de mercats com el francès, l’anglès i l’italià que gasten de mitjana per persona entre 500 i 800 eurosAquitania també té un sector dedicat a la venda de mobiliari de luxe per a aquests clients i han notat que cada cop són més els estrangers adinerats que resideixen a l’illa i decoren les seves cases. També han obert botigues com SherryKash Menorca o com la firma italiana Es More amb roba d’alt cost.

Són els negocis de moda i decoració els que més destaquen. Així i tot, la despesa més alta per turista i client l’any passat va ser de 170 euros per dia i persona i encara es troba per davall d’Eivissa i Mallorca.

23/05/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT