societat

Menorca ampliarà les llicències de taxi per evitar que el servei es torni a saturar durant l’estiu

També augmentaran les tarifes entre un 3 i un 6%


L’administració ampliarà les llicències de taxi a Menorca perquè el servei no es torni a saturar durant l’estiu. També augmentarà les tarifes, però no tant com els taxistes volien. El contrapunt és el transport públic. L’arribada de turistes de major poder adquisitiu ha fet que menys gent agafi el bus. Els residents, a més, es queixen que no hi ha prou freqüències.

Fins a un 53% menys d’usuaris han viatjat amb autobús aquest estiu a Menorca, respecte l’any 2019, abans de la pandèmia. El Consell atribueix aquesta caiguda al canvi en el tipus de turisme que ha vengut a passar l’estiu a Menorca. Els turistes han optat per emprar altres mitjans de transport com, per exemple, els taxis… que s’han vist totalment desbordats i no han donat a l’abast aquest estiu. Una situació que l’administració no vol que es repeteixi.

Pèro per als taxis… el problema més gran són les tarifes… que no s’actualitzen des del 2012. Ara, i després de 9 anys, el Consell ha decidit augmentar el preu entre un 3 i un 6%, una pujada que el sector considera totalment insuficient. Amb les noves tarifes, els clients hauran de pagar 55 cèntims per quilòmetre o 65, si s’agafa el taxi un vespre o un festiu. Agafar-lo a l’aeroport suposarà un suplement de prop de 3 euros. Els nous preus seran vigents a finals d’any.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

| Emissió en Directe |


més contingut relacionat

L’espai de Son Tous a Palma presenta problemes per poder acollir temporalment els migrants irregulars

La majoria dels migrants, entre els quals 6 infants i 10 menors no acompanyats, ja han estat repartits en dependències...

Recta final perquè la Funerària de Palma aconsegueixi el 100% del tanatori de Bon Sosec

L'Empresa Funerària Municipal de Palma ultima les negociacions amb Funespanya que consistiria en una permuta

La central de Maó comença la descarbonització i redueix de manera important l’ús del fuel

Els motors d'aquest combustible que, fins ara, s'utilitzaven fins a 8.700 hores a l'any, passaran a funcionar només 500 hores...

El Govern prepara la documentació perquè l’Estat declari Ferreries zona catastròfica

Mentrestant, empreses i particulars continuen quantificant les conseqüències de la torrentada