política

Menorca aparca la OSP amb Barcelona i se centra a captar aerolínies per abaratir preus

Aviació Civil recomana incrementar freqüències perquè el lliure mercat funciona


Augmentar les freqüències amb Barcelona per mirar d’abaratir-ne el preu. És a hores d’ara la tasca amb la qual se centra el Consell Insular de Menorca. Aconseguir la Obligació de Servei Públic queda en un segon pla, malgrat ser la solució òptima pel Govern, després de les reticències mostrades per la Direcció General d’Aviació.

Així ho ha reconegut la presidenta, Susana Mora, durant el plenari celebrat aquest dilluns. La ruta aèria amb la capital catalana és la que més passatgers transporta i excepte a l’estiu una única aerolínia hi opera en solitari, en règim de monopoli. Això fa anys que provoca queixes per parts dels usuaris pels elevats preus i la manca de freqüències.

Mora, però, explica que l’actual context sanitari fa que moltes companyies apostin ara per vols domèstics, en considerar que la mobilitat canviarà amb la pandèmia. També avança que hi hauria companyies interessades a cobrir la ruta.

D’altra banda, Mora reconeix que la única conexió internacional en temporada baixa, que uneix Menorca i Londres, penja d’un fil per la situació sanitària.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

El Govern demana a la Comissió Europea criteris per garantir la seguretat sanitària dels viatgers

Francina Armengol ha fet la petició a Ursula von der Leyen que ha participat a la Conferència de Presidents

L’oposició reclama que el toc de queda comenci a les 12 de la nit

Els socialistes asseguren que la presidenta del Govern escoltarà les reivindicacions del sector de la restauració