societat

Menorca concentra totes les persones sense casa a l’alberg juvenil de Sa Vinyeta

El servei es trasllada des de la instal·lació del Bisbat a Maó perquè no pot donar cabuda a totes les persones sense llar

Menorca+concentra+totes+les+persones+sense+casa+a+l%27alberg+juvenil+de+Sa+Vinyeta

És l’alberg juvenil de Sa Vinyeta, on viuen 11 persones acollides per a protegir-se millor de la pandèmia del coronavirus. Els hostes, o bé no tenen llar, o bé són persones el lloc de residència de les quals no compleix les mesures de seguretat per a fer el confinament. L’alberg té capacitat per a 30 places i habitacions individuals. Ha passat a substituir l’edifici de Sant Joan dels Vergers, que a l’inici de l’alerta sanitària, cedit pel Bisbat, es va convertir en un centre per atendre les 24 hores del dia persones sense recursos i per tant col·lectius de risc.
Aquesta instal·lació es va adequar per atendre nou persones i ràpidament es van ocupar set places, sis homes i una dona. Davant la possible entrada de noves peticions, el Consell, Càrites i la Creu Roja va decidir traslladar el servei a sa Vinyeta.
La Creu Roja segueix aportant el seu equip de voluntaris per oferir serveis assistencials i el Consell es fa càrrec de les despeses del menjar i de la neteja.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

El Consell organitza visites a possessions de la Serra per l’aniversari de la declaració de la Unesco

D'aquí al novembre es visitaran Son Marc, Son Torrella o sa Campaneta, gràcies a la col·laboració amb l'entitat Itinerem

Primera jornada d’horari continu a la restauració d’Eivissa

L'illa ha passat a Nivell 1, això permet que la restauració pugui treballar en horari continuat, de dilluns a diumenge, fins a les 10 i mitja de la nit.

La solidaritat amb una escola de l’Índia fa córrer els més petits del CIDE

Uns 3.000 participants han pres part en la cursa, i han aconseguit recaptar 11.000 euros

Continuen en dependències policials els 16 detinguts aquesta matinada a Palma

Romandran detinguts fins que passin a disposició judicial