política

Menorca encarrega projectes endarrerits a l’empresa pública Tragsa

S'encarregarà d'elaborar les bases per licitar la reforma de ca l'Avi i el Pla Insular de Prevenció d'Incendis Forestals


El Consell Insular de Menorca entra a formar part de l’empresa pública Tragsa com a solució a la manca de personal que pateix. D’aquesta manera, l’administració insular podrà tirar endavant projectes que porten mesos i fins i tot anys aturats. És el cas de la rehabilitació de l’edifici de ca l’Avi, a Ciutadella, i el Pla Insular de Prevenció d’Incendis Forestals.

La crisi sanitària ha endarrerit la compra de l’acció mercantil necessària per poder convertir-se en soci de Tragsa, que té un cost d’uns 6.000 euros. Finalment, a través d’una notaria local i una de Madrid s’ha pogut executar l’operació. Els 8 ajuntaments de l’illa també se’n poden beneficiar, a través de convenis, i ja n’hi ha que han mostrat interès, asseguren des del Consell.

Una de les primeres peticions és elaborar els plecs de condicions per poder fer una licitació de la rehabilitació de l’edifici de ca l’Avi, que fa 3 anys es va decidir destinar a usos socials, cívics i culturals en un procés participatiu.

La intenció del Consell és seguir amb la mateixa idea de cara a les obres i que el projecte vagi més enllà del propi edifici sinó que tingui en compte el conjunt arquitectònic del qual forma part. No es vol hipotecar una rehabilitació més àmplia en un futur.

Els Consells d’Eivissa i Formentera també formen part de Tragsa.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

El batle de Felanitx cessa els regidors del PSIB-PSOE

El PI i el Bloc no descarten governar en minoria amb el suport puntual del PP

Turespaña s’implica en la connectivitat aèria de Menorca a través de contractes de comarketing

L'única ruta existent, amb Londres, penja d'un fil per les dificultats econòmiques d'Easyjet

El Consell de Menorca demana finançament a l’Estat per als projectes estratègics a l’illa

Contempla el desenvolupament del projecte Starlight o la potenciació del turisme marítim a través de l'Illa Plana, entre d'altres accions

L’executiva socialista de Mallorca demana al batle de Felanitx que destitueixi Aznar

Traslladen que si no el revoca trencaria el pacte d'antitransfuguisme