X

Menorca invertirà mig milió per obrir rutes hivernals amb Londres i París el 2021

El turisme francès creix de manera exponencial els darrers anys i ha estat majoritari durant la pandèmia

03/12/2020

Menorca invertirà mig milió per obrir rutes hivernals amb Londres i París el 2021

Imatge d'arxiu. /EFE

Obrir una ruta hivernal amb París i recuperar la que existia fins ara amb Londres és la prioritat del Consell en matèria de connectivitat aèria per aquest 2021. Els pressupostos preveuen una partida de mig milió d’euros per fer efectius nous contractes de promoció turística amb aerolínies que garanteixin connexions en temporada baixa.

L’operativa amb la capital francesa fa mesos que es treballa i negocia amb les companyies aèries. I és que el turisme gal creix any rere any de manera exponencial. L’any passat quasi 100.000 francesos van visitar Menorca i, enguany, tot i la pandèmia, la seva presència també ha estat garantida, convertint-se, fins i tot, en el primer mercat turístic internacional per davant dels habituals el Regne Unit i Alemanya.

Precisament, el país germànic era un dels destins escollits per impulsar un concurs de comarketing i garantir una ruta hivernal. No obstant, els dubtes sobre la demanda existent van frenar la iniciativa. I és que Alemanya ha patit un descens important de turistes els darrers anys perquè els touroperadors obtenen una major rendibilitat en altres destins del Mediterrani com Egipte o Turquia, segons el Consell.

03/12/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris