MENORCA

Menorca es marca l’objectiu de consolidar el turisme nacional a FITUR

Enguany hi acudiran deu productors alimentaris de mel, bolets, verdures, oli i formatge per dinamitzar el sector primari


Les novetats de la destinació estaran vinculades a les experiències i iniciatives sostenibles. Deu productors alimentaris de mel, bolets, verdures, oli, formatge i peix permetran als visitants conèixer com s’elaboren els seus productes amb visites guiades, cursos de cuina o un tast de productes. L’objectiu és oferir experiències turístiques sostenibles i dinamitzar el sector primari de Menorca.

Els bons resultats del 2022, amb més d’un milió 700 mil arribades distribuïdes principalment en set mesos, es deu a millors connexions aèries també fora de l’estiu que es volen incrementar al llarg de l’any. Els allotjaments turístics preveuen que la tendència es mantindrà i apunten a obrir abans.

Un 48% dels visitants varen ser turistes nacionals, que presenten l’avantatge de la proximitat. Per això un dels objectius és consolidar aquest mercat.

A més de l’espai del Foment del Turisme, els municipis de l’illa estaran representats amb l’estand d’Alaior, i un taulell informatiu de la resta d’ajuntaments de l’illa.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |