societat

Menorca i Eivissa també rebran vols internacionals

Es Codolar i l'aeroport de Maó s'afegiran dilluns als aeròdroms habilitats per a la desescalada


Els aeroports de Menorca i d’Eivissa seran punts d’entrada de passatgers internacionals. El ministre de Transports, José Luís Ábalos, ha assegurat que aquest diumenge firmarà una resolució que inclourà també els aeroports de Tenerife Sur, Alacant-Elx i Sevilla.

Es Codolar i l’aeroport de Maó s’afegiran dilluns als aeròdroms habilitats per a la desescalada. Les terminals comptaran amb rigorosos controls de seguretat de la mateixa manera que compten els altres 5 aeroports que ja estaven autoritzats des d’avui.

La inclusió d’Eivissa i Menorca s’ha produït atenent la petició del Govern balear. De moment, l’activitat internacional en aquests dos aeroports de les Illes és molt reduïda.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

“A diferència del que passa aquí, on has de demanar ser atès en català, el Canadà ofereix ser atès en francès o anglès, abans de demanar-ho”

El sociolingüista Isidor Marí explica el principi d'oferta activa de les llengües oficials en contraposició al de disponibilitat passiva, que...

Tancats a Austràlia des que va esclatar el coronavirus: “Fa tres anys que no veig la meva família i no podem anar a cap banda”

La situació creada pel coronavirus ha deixat moltes persones aïllades a l'altre costat del món. Un any i mig després...

Els taxistes eivissencs creuen que no cal allargar el permís als temporals

Asseguren que tot i les limitacions nocturnes la temporada ha anat prou bé

Així és el supercongelador on es guarden les vacunes contra la Covid

Les dosis expiraven a l'octubre, però el Ministeri de Sanitat i els fabricants han esbrinat que es poden allargar tres...