X

Menorca incorporarà una vintena de policies locals a partir del mes d’octubre

Aquest mes de març ha arrancat el curs de capacitació que, per segon any, es pot fer a la Comissaria de Ciutadella

31/03/2023

Menorca incorporarà una vintena de policies locals a partir del mes d’octubre

Una vintena de policies locals s’incorporaran a les plantilles dels ajuntaments de Menorca a partir del mes d’octubre. Aquest mes el curs de capacitació que, per segon any, es pot fer a la Comissaria de Ciutadella. Per altra banda, l’EBAP ha signat avui un conveni amb l’Ajuntament de Maó per establir al municipi una nova seu que permeti ampliar l’oferta de cursos i formacions a l’illa.

Un nou curs bàsic de capacitació per a policies locals ha començat aquest mes de març a la Comissaria de Ciutadella. És el segon any que s’ofereix a Menorca i fa possible que els 17 futurs agents que s’hi formen, ho puguin fer des de l’illa. De la nova promoció en destaca la presència de dones i, en general, de joves. Han de fer 800 hores de formació i, després, el mes d’octubre, permetran rejovenir i reforçar les plantilles de les policies municipals, que fa anys que pateixen manca de personal.

Per seguir amb la descentralització dels cursos i formacions de l’EBAP, precisament avui, s’ha signat un conveni amb l’Ajuntament de Maó, que cedirà un espai als antics quarters de Santiago perquè hi pugui establir una nova seu.

31/03/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris