X

Menorca mira al final de la temporada amb bones perspectives pel que fa a la previsió de vols

El nombre de seients del mercat francès per a l'agost i el setembre és un 123% superior al de 2019

28/07/2021

Menorca mira al final de la temporada amb bones perspectives pel que fa a la previsió de vols

A Menorca hi ha bones perspectives pel que fa a la connectivitat aèria per als mesos d’agost, setembre i octubre, i això fa pensar en la possibilitat d’una temporada turística més llarga que el 2019. Mentrestant, les agències de viatges de Menorca demanen un esforç a les administracions per estendre les connexions a més indrets de la Península com Sevilla i el Nord d’Espanya, durant els mesos d’hivern.

Els seients reservats al mercat nacional creixen l’agost i al setembre fins a un 40% en relació als mateixos mesos del 2019. La gran sorpresa és el mercat francès, segon actualment a l’illa després del britànic, amb una connectivitat que es dispara a l’agost i al setembre un 127% respecte al 2019. L’italià, que supera ja l’alemany, creix, tanmateix, un 5% en la capacitat de places aèries. El contrapunt negatiu és el mercat britànic. L’oferta de seients per als dos propers mesos és fins a un 23% més baixa que fa dos anys. Amb tot, i malgrat la temporada ha arrencat amb retard aquest estiu, la programació de vols de cara a l’octubre és un 52% més alta que les places programades al 2019.

Mentre, les agències emissores de Menorca han mantingut reunions amb representants del Govern i de la Fundació Foment del Turisme per demanar-los un esforç per garantir més connexions a l’hivern amb l’illa, amb places com Sevilla i el nord d’Espanya. La petició ha estat transmesa també a la nova aerolínia Uep Fly, que s’ha mostrat interessada a cobrir alguns vols més a l’hivern.

28/07/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris