X

Menorca registra 95 nous positius en un dia i una nova mort i ja supera els 800 casos actius

El sector de la restauració està preocupat per la situació que, en plena temporada turística, ja ha obligat a tancar temporalment alguns bars i restaurants

08/07/2021

Menorca registra 95 nous positius en un dia i una nova mort i ja supera els 800 casos actius

Cristina Tomás

Continuen augmentant els casos a Menorca. Aquest dijous s’han diagnosticat 95 nous positius, que deixen amb un total de 809 el nombre de casos actius a l’illa. A hores d’ara hi ha 9 persones ingressades a l’hospital Mateu Orfila, dels quals una es troba a l’UCI.

El jove de 22 anys que es trobava ingressat aquest dimecres a la Unitat de Cures Intensives ha passat a planta, i hem de lamentar la mort d’una dona de 89 anys, amb patologies prèvies, que estava ingressada a planta de l’Hospital. És la 38ena víctima mortal amb Covid a Menorca des de l’inici de la pandèmia.

A més, creixen els contagis entre els professionals sanitaris (ja en són 12) i a les residències geriàtriques, on 7 treballadors han donat positiu.

Tot i la greu situació sanitària a Menorca, les patronals celebren que no s’hagin endurit les restriccions, especialment al sector de la restauració. Però els empresaris estan preocupats, ja que l’increment de casos està afectant la temporada turística a l’illa. Són nombrosos els establiments, sobretot restaurants, que s’han vist obligats a tancar temporalment els seus locals… ja sigui per algun positiu entre el personal, per algun contacte estret o per precaució.

08/07/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris