SOCIETAT

Menorca renova l’enllumenat públic de 5 urbanitzacions i prepara una segona fase amb 576.000€ d’inversió

S'han renovat les instal·lacions de Punta Prima, S'Algar, Son Vilar, Coves Noves, Son Parc i Sant Tomàs


Menorca millora la il·luminació de les urbanitzacions de l’illa i estalvia en la factura de l’electricitat. La primera fase de renovació de l’enllumenat públic de zones de costa ja es pot veure a 5 municipis de l’illa. Durant l’any 2020 s’han renovat les instal·lacions de Punta Prima i s’Algar a Sant Lluís, Son Vilar as Castell, Coves Noves i Son Parc as Mercadal i Sant Tomàs as Migjorn Gran. La inversió puja a 280.000 euros.

És tan sols un dels avantatges del canvi, ja que la tecnologia LED redueix l’emissió de gasos hivernacle, la contaminació lumínica i permet complir amb el reglament de protecció del medi nocturn de Menorca, ara que l’illa s’ha convertit en una reserva Starlight, que permet una òptima visió de les estrelles

De cara a enguany hi ha prevista una segona fase, pendent de licitació, que permetrà estendre les millores a les urbanitzacions de Cala en Porter a Alaior, Cala en Blanes a Ciutadella, Cala Galdana a Ferreries i es Grau i sa Mesquida a Maó, per import de 576.000 euros.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |