MENORCA

Menorca s’afegeix al projecte Cel Obert per revitalitzar el comerç de proximitat

La particularitat és que s'aplica al conjunt de l'illa i no en municipis concrets com a la resta de Balears


El Pla de Comerç de Menorca 2020-2025 que està ultimant el Consell Insular inclou el projecte Cel Obert, que impulsa el Govern, i que té per objectiu potenciar i recuperar el comerç local i de proximitat als centres urbans. Una iniciativa que ja s’aplica a diversos municipis de Balears, però que a Menorca té la particularitat que afectarà al conjunt de l’illa. Entre l’administració insular i l’autonòmica aportaran 18.000 euros.

L’acord contempla el compromís de desenvolupar actuacions per potenciar el comerç local i millorar els avantatges competitius dels comerciants. En aquest sentit, es podran desenvolupar campanyes concretes per promocionar les botigues de la ciutat, així com divulgar els avantatges de comprar als comerços locals.

A més, inclou l’organització de tallers, cursos i jornades formatives especialitzades adreçades al sector comercial i als restauradors. I es desenvoluparan actuacions per impulsar la presència a Internet i a les xarxes socials del sector comercial local, així com el foment del comerç electrònic.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |