menorca

Menorca té grafits i mosaics atribuïts a l’artista urbà francès Invader

La casa de subastes Sotheby's estima algunes de les seves obres en més de 100.000 euros


A alguns carrers i façanes de Menorca, sobretot a Ciutadella, hi ha obres atribuïdes a un grafiter francès, Invader, que cada vegada és més cotitzat al món de l’art contemporani. La prestigiosa casa de subastes Sotheby’s estima algunes de les seves obres en més de 100.000 euros.

Al port de Ciutadella, en un racó a una façana, hi ha una obra atribuïda a l’artista urbà francès Invader. Es caracteritza, com la gran majoria de les seves creacions, per petites peces de colors quadrats en forma de mosaics que provenen del joc d’arcade Space Invaders. Unes peces que la majoria de veïns desconeixen però que al mercat de l’art contemporani es cotitzen de cada vegada més.

Hi ha obres atribuïdes a Invader a Ciutadella a la plaça del Mercat i a Cala Morell, i a Ferreries a l’antiga base militar de s’Enclusa. El web de l’artista marca Menorca com un dels llocs on ha deixat la seva estampa urbana. Hi ha 3.860 invaders a 79 ciutats del món. Invader Es defineix com un artista lliure no identificat, i a Màlaga els seus grafits han arribat als tribunals per haver-los fet en llocs protegits. A Ciutadella, passen desapercebuts.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

| Emissió en Directe |


més contingut relacionat

Comença la regata ‘Menorca 52 SUPER SERIES’ al Club Marítim de Maó

Menorca acollirà, per quarta vegada, la competició considerada com el millor circuit del món de vaixells amb estructura monobucs

Els punts de càrrega de cotxes elèctrics de Menorca s’han emprat enguany el doble que el 2019

El Ple del Consell ha aprovat per unanimitat una proposta del PP per incrementar el nombre de carregadors

L’Ajuntament demanarà col·laboració a les navilieres per conscienciar a la joventut que es desplaci a Ciutadella per Sant Joan

És una de les propostes que es plategen després que Ports confirmi que no es pot limitar l'arribada de visitants

“No podem limitar l’arribada de passatgers ni les connexions marítimes al port de Ciutadella per Sant Joan”

Ports de les Illes respon a la comissió de seguiment de les festes que, mentre hi hagi capacitat al dic,...