X

Menorca vol consolidar el creixement del mercat britànic al World Travel Market

Entre gener setembre han arribat a Menorca 436.000 visitants del Regne Unit, un augment del 4,6% respecte al mateix període de 2022

05/11/2023

Menorca vol consolidar el creixement del mercat britànic al World Travel Market

En l’àmbit turístic Menorca participarà a la World Travel Market de Londres amb la voluntat de consolidar i ampliar la recuperació del visitant britànic, especialment a principi i final de temporada. És l’objectiu del Consell que afronta el pròxim any a la cerca d’altres potencials desestacionalitzadors i amb capacitat de despesa com el mercat nord-americà i, fins i tot, el d’Abu Dhabi.

Menorca ha començat a recuperar turisme britànic després d’anys complicats pels efectes del Brèxit i la pandèmia. Les dades de l’aeroport indiquen que entre gener setembre han arribat a Menorca 436.000 visitants del Regne Unit, un augment del 4,6% respecte al mateix període de 2022. A més, si es compara aquest setembre amb el de l’any passat, l’increment –segons l’Ibestat– és d’un 30%, una tendència a la destacionalització que serà un dels pilars principals de la promoció que el Consell presentarà a la World Travel Market:

Pel que fa a la cerca i captació de nous mercats interessats en la desestacionalització, a la convenció de Turespaña –celebrada a finals d’octubre– quedà palès el creixent interès per l’illa dels nord-americans i també d’altres països força llunyans.

Respecte del mercat nord-americà ja s’ha programat que, entre març i abril, visitin l’illa periodistes de Nova York, Chicago, Miami, Los Angeles i que representants del Consell assiteixin a una fira en aquesta mateixa època de l’any, a Monterrey Califòrnia

05/11/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris