MENORCA

Menorca vol potenciar el turisme actiu al sector primari

La Fundació Foment del Turisme engega un programa amb 10 productors menorquins; un d'ells és Carme Bosch de la finca de s'Ullastrar


La Fundació Foment del Turisme de Menorca ha engegat un programa per promoure el turisme actiu en el sector primari. Hi participen 10 productors menorquins. I un d’ells és Carme Bosch de la finca de s’Ullastrar, a Ciutadella.

Na Carme, de la finca de s’Ullastrar de Ciutadella, ve d’una família de tradició pagesa, que ara ella continua però amb un toc personal. A més d’alimentar els animals, ajudar en la producció de cacauets o d’encarregar-se de la venda de formatge, entre altres tasques, difon tot el que passa al lloc a través de les xarxes socials. Des de presentar na Xiripa, la cabreta més jove de la finca, fins a mostrar els preparatius per a la Fira del Camp d’Alaior. Amb les seves publicacions, que il·lustren el dia a dia a s’Ullastrar, s’ha fet coneguda entre els illencs. Per açò, la Fundació Foment del Turisme l’ha elegida per representar Menorca a Munic en una trobada organitzada per l’Oficina Espanyola de Turisme. Allà explicarà, aquest dimecres, el seu projecte a periodistes i turoperadors alemanys.

Per tal de continuar potenciant el vessant social de la seva feina i convertir-la en un reclam turístic, a l’estiu organitzarà diferents activitats per donar a conèixer in situ la vida al camp. I és que el sector primari i la cultura pagesa és un dels valors turístics afegits que té Menorca.

 

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |