El Mercadal i l’Sporting se juguen la Copa Regional

Seria el primer títol pel Mercadal, mentre que els maoneses el van aconseguir el 2014; el partit es juga a Alaior a les 17 hores

23/11/2019

A Menorca tot és a punt per una de les cites que anualment reuneix més aficionats: la final de la Copa de la Regional Preferent. Un partit que podreu seguir en directe pel web d’IB3, a partir de les cinc. El partit es juga al camp de Los Pinos d’Alaior i els protagonistes, el Mercadal i l’Sporting de Maó.

188 dies després de perdre la categoria, el Mercadal jugarà per aconseguir el seu primer títol de Copa a la Regional Preferent. El club ha mantingut el gruix de la plantilla del curs anterior i el torneig del KO és un només un escaló a pujar dins d’un objectiu més ambiciós.

El Mercadal va ser primer al seu grup i a la semifinal eliminà l’Alaior per 3-1. Se saben favorits, però respecten l’altre finalista.

L’Sporting de Maó va guanyar el títol el 2014. Arribar a la final li suposa superar les millors expectatives i ara no renuncien a res.

L’equip maonès arriba a la cita com a primer classificat del seu grup i després d’eliminar el Migjorn en semifinals per 4-0. El perfil del partit que es disputarà a Alaior el tenen clar.