CULTURA

Mercè Rodoreda, Damià Huguet, Miquel Àngel Riera i la narrativa dels anys 70, protagonistes dels cicles literaris de tardor

Des d'aquest divendres 1 d'octubre, Mallorca Literària convida a aprofundir en diversos episodis de la història literària catalana recent


Des d’aquest divendres 1 d’octubre i fins a la meitat del mes de novembre, Mallorca Literària, amb el suport de l’Insitut d’Estudis Catalans i l’àrea de dinamització cultural de la UIB, ens conviden a aprofundir en diversos episodis de la història literària catalana recent, a través de diverses iniciatives d’àmbit divulgatiu i acadèmic que pretenen incentivar l’estudi i la recerca sobre els nostres escriptors i les seves xarxes de relacions personals i culturals, alhora que contribuir a la seva descoberta i coneixement per part del públic general.

Així, el primer d’aquests cicles està dedicat a Mercè Rodoreda i es desenvoluparà en dos escenaris diferents: la Casa Llorenç Villalonga, a Binissalem, i l’edifici de la UIB a Sa Riera, Palma. ‘Passió doble’ és el títol escollir pel cicle dedicat a l’obra de Miquel Àngel Riera i Damià Huguet que se  celebrarà el 28 d’octubre a l’edifici Ramon Llull de la UIB.

El darrer dels cicles literaris de tardor és el que es dedicarà a la narrativa dels anys 70 i que posarà el focus en la irrupció d’una important fornada d’escriptors. Són els narradors i les narradores de l’anomenada promoció dels 70, protagonistes d’un autèntic gir de guió en la literatura a l’illa.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |