X

Martí March: “Als barracons també s’hi aprèn, molts són millors que algunes aules ordinàries”

Enguany hi ha 95 aules modulars, 23 manco que l'any passat

09/09/2019

Martí March: “Als barracons també s’hi aprèn, molts són millors que algunes aules ordinàries”

Més alumnes matriculats, i també més professors en aquest nou curs escolar. En el cas dels docents, són més de tres-cents cinquanta els que s’incorporen als centres educatius davant l’increment d’alumnat. Les Illes és la comunitat que més creix respecte del conjunt de l’Estat. Uns 2000/ 2500 alumnes cada any.

Les aules modulars, més conegudes com a barracons, és un dels grans reptes d’aquesta Conselleria d’Educació. Enguany n’hi ha 95, 23 manco que l’any passat. L’objectiu és continuar-les reduint, però mentrestant, el conseller d’Educació i Universitat, Martí March, ha volgut traslladar un missatge de tranquil·litat. March assegura que seguiran treballant per reduir els barracons, però, sosté que en aquestes aules també s’aprèn.

Pel que fa a la ràtio de les aules, la xifra és similar a la de l’any passat. Es manté per sota del que estableix la llei. A Educació Infantil és d’uns 19 alumnes per aula i en el cas, d’Educació Primària, de 22. Enguany, s’ha augmentat el pressupost d’ajuts de menjador que tindrà una partida de 3,5 milions. Per fer front a l’increment de sol·licituds que ja arriben a les 11.000.

09/09/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris