X

Més de 1.300 persones signen la petició per la gratuïtat del pàrquing de treballadors de Son Santjoan

També reclamen millores de seguretat en aquest aparcament que es va inundar el passat dia 11 de juny

17/06/2024

Més de 1.300 persones signen la petició per la gratuïtat del pàrquing de treballadors de Son Santjoan

Més de 1.300 persones ja han signat la petició a AENA per millorar les condicions de l’aparcament de treballadors de l’aeroport de Palma. Actualment per estacionar, els empleats de Son Santjoan paguen mensualment 22,5 euros, o bé 12,5 euros per un abonament de 10 dies.

La campanya reclama la gratuïtat total del pàrquing, a més de la instal·lació de tendals per protegir els vehicles de les inclemències del temps, i així “poder equiparar-nos a les condicions dels treballadors d’AENA”. La recollida de firmes es fa mitjançant la plataforma Change.org.

També es demanen millores en la seguretat dels vianants que transiten per l’aparcament. Els organitzadors de la campaya recorden que AENA va guanyar 1.630 milions d’euros l’any passat, un benefici rècord.

Molts vehicles van resultar danyats dimarts passat, dia 11, quan es va inundar una zona de l’aparcament d’abonats. AENA ha enviat als usuaris un formulari perquè facin constar si han patit danys als seus cotxes. El gestor aeroportuari considera que la tarifa de l’aparcament d’abonats “no és lucrativa” sinó que és “per pagar el manteniment de les instal·lacions”.

 

17/06/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT