X

Més de 10 detinguts en una operació policial contra el tràfic de persones

S'han dut a terme almanco cinc escorcolls, la majoria a domicilis on presumptament s'exercia la prostitució

14/11/2023

Més de 10 detinguts en una operació policial contra el tràfic de persones

Redacció

Important operació policial a Palma contra el tràfic d’éssers humans. Almanco hi ha una desena de detinguts, entre els quals, la líder de l’organització, tot i que s’espera que n’hi hagi una vintena. Se’ls acusa de dur enganyades fins a Mallorca dones d’origen asiàtic per obligar-les a prostituir-se a prostíbuls clandestins, ubicats a pisos dels barris de Pere Garau i es Molinar. En l’operatiu, els agents han pogut rescatar algunes d’aquestes dones, la majoria d’origen xinès. Els detinguts estan pendents de passar a disposició judicial.

El grup operava en els barris palmesans des Molinar i en el de Pere Garau. Allà, la Policia Nacional ha escorcollat 5 domicilis, on una desena de dones d’origen asiàtic eren obligades a prostituir-se. Segons els agents, els feien fer feina jornades esgotadores i en condicions higièniques i econòmiques molt precàries. Els veïnats d’aquests pisos i cases han declarat fora de càmera que les anades i vengudes de clients fins a aquests prostíbuls clandestins eren constants i que es produïen a qualsevol hora del dia o de la nit.

Aquesta operació contra l’explotació sexual i el tràfic de persones ha estat declarada secreta i n’han transcendit pocs detalls.

14/11/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris