societat

Més de 19.000 controls de COVID-19 als ports i aeroports de Balears

Les persones amb símptomes compatibles amb coronavirus han estat aïllades a les instal·lacions aeroportuàries i portuàries


La Direcció General de Salut Pública i Participació, juntament amb la Guàrdia Civil, ha realitzat més de 19.300 controls de coronavirus (COVID-19) als ports i aeroports de Balears. D’aquests, només 35 persones (el 0,18% del total) han presentat símptomes compatibles amb la malaltia, com es desprèn dels qüestionaris recollits fins al 16 d’abril i de les valoracions clíniques fetes en els triatges.

En concret, als ports s’han emplenat 10.346 formularis i en els aeroports, 8.958. Als ports, dels 10.346 passatgers i transportistes que han completat el qüestionari, 10.046 han declarat no tenir simptomatologia; 107 van indicar que tenien simptomatologia d’algun tipus i només tres persones, totes a Mallorca, van manifestar que tenien simptomatologia compatible amb COVID-19. Un total de 193 qüestionaris es van lliurar sense emplenar adequadament, encara que les persones estan identificades.

Així mateix, en el cas dels aeroports, dels 8.958 passatgers que han lliurat el qüestionari elaborat per Salut Pública, 8.728 han declarat que no tenia cap símptoma, 230 van indicar que tenien símptomes i 32 (30 a Mallorca i dos a Eivissa) han manifestat que tenien símptomes compatibles amb la COVID-19.

Les persones amb símptomes compatibles amb coronavirus han estat aïllades a les instal·lacions aeroportuàries i portuàries, avaluades i han rebut instruccions per tornar al seu domicili de manera segura i amb informació per contactar amb el sistema sanitari.


Salut realitza prop de 14.000 controls sanitaris a ports i aeroports de les Illes

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

El Consell organitza visites a possessions de la Serra per l’aniversari de la declaració de la Unesco

D'aquí al novembre es visitaran Son Marc, Son Torrella o sa Campaneta, gràcies a la col·laboració amb l'entitat Itinerem

Primera jornada d’horari continu a la restauració d’Eivissa

L'illa ha passat a Nivell 1, això permet que la restauració pugui treballar en horari continuat, de dilluns a diumenge, fins a les 10 i mitja de la nit.

La solidaritat amb una escola de l’Índia fa córrer els més petits del CIDE

Uns 3.000 participants han pres part en la cursa, i han aconseguit recaptar 11.000 euros

Continuen en dependències policials els 16 detinguts aquesta matinada a Palma

Romandran detinguts fins que passin a disposició judicial