societat

Més de 19.000 persones contagiades per coronavirus a les Illes

Més de 3.000 contagis actius que als hospitals suposen 212 llits ocupats


Més de 19.000 persones ja s’han contagiat per coronavirus a la nostra Comunitat d’ençà que va començar la pandèmia. Només durant aquest cap de setmana, hi ha hagut 556 positius. Però destaca també que els curats ja superen els 15.000. S’han donat 445 altes en les darreres hores. I aquesta diferència fa que, ara mateix, més de 3.600 persones passin la malaltia a les Balears. Salut no comunica cap nova mort per la Covid-19.

Més de 3.000 contagis actius que als hospitals suposen 212 llits ocupats. Quant a la distribució per Illes i els canvis que hi ha hagut en les darreres hores, als hospitals de Mallorca han ingressat 4 pacients més a les Unitats de Cures Intensives, on ara mateix hi ha 42 persones ingressades. A Eivissa, les UCIs estan igual, però hi ha 6 persones menys a planta. Hi queden 51 pacients amb Covid. I a Menorca no hi ha canvis respecte de diumenge.

Pel que fa la transmissió del coronavirus a les escoles, la portaveu del Govern, Pilar Costa, ha dit que és inexistent. Dels 170.000 estudiants matriculats, aquesta darrera setmana n’han donat positiu un 0,12%. Tot i això, és la setmana que més contagis s’han detectat entre els alumnes. Són 224, però afecten només dues illes: Mallorca, amb 188 positius, i Eivissa, amb 36. Pel que fa als docents, les xifres també es mantenen molt baixes. S’han contagiat 6 docents: 4 a Mallorca i 2 a Eivissa. I per acabar, una darrera dada: ara mateix hi ha 32 grups d’un total de 27 centres escolars que estan en quarantena.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Vila suspèn la cavalcada de Reis d’enguany

L'Ajuntament ha promès a tots els infants del municipi que els podran veure, però serà des dels balcons de casa o a través de xarxes socials

La diàlisi a Formentera a partir de 2021

És una petició dels malalts que ara mateix tenen que viatjar a Eivissa tres voltes per setmana

Els ajuntaments de Mallorca podran reobrir els parcs infantils

Serà de 7 del dematí a 9 del vespre i es recuperen els protocols de neteja

Sanitaris, residències i discapacitats amb gran dependència, els primers en rebre la vacuna

El ministre Illa adverteix que, malgrat que es comenci a vacunar, la mascareta continuarà sent obligatòria gairebé tot el 2021