X

Més de 19.000 persones esperen per anar a primera consulta amb un especialista de Can Misses, la xifra més alta de les Balears

El sindicat mèdic reclama més personal per fer front a aquesta situació

10/01/2024

Més de 19.000 persones esperen per anar a primera consulta amb un especialista de Can Misses, la xifra més alta de les Balears

Els pacients de Can Misses són els que més esperen de les Illes per una primera consulta amb l’especialista: uns cinc mesos de mitjana. L’hospital següent on més esperen els pacients també és a les Pitiüses; a Formentera esperen gairebé quatre mesos. Són dades de l’IBSALUT.

Més de 19 mil persones esperen ser ateses a l’hospital eivissenc i la majoria d’elles fa dos mesos que esperen per aquesta primera consulta amb l’especialista.
Si ho comparam amb gener de 2023, veim com les dades s’han incrementat d’una manera molt important.

De fet, les persones que en aquell moment superaven els dos mesos d’espera eren gairebé sis mil, ara són més de 13 mil, així que són més del doble d’un any per l’altre. Pel que fa a les operacions programades, som els que més esperam de mitjana, també uns cinc mesos.

Però baixa el nombre de persones que esperen una intervenció respecte de gener de l’any passat. Ara són mil vuit-centes persones les que esperen ser intervingudes a Can Misses.

10/01/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT