cultura

Més de 20.000 reproduccions en 5 dies del primer disc de Joan Valent en els darrers 8 anys

El músic d'Algaida musica poemes de Robert Graves, Pedro Salinas, Dylan Thomas o Ponç Pons

M%C3%A9s+de+20.000+reproduccions+en+5+dies+del+primer+disc+de+Joan+Valent+en+els+darrers+8+anys

Més de 20.000 reproduccions en només 5 dies. Aquest és el registre del nou treball del compositor Joan Valent, que du el nom de Poetic Logbook. Feia 8 anys que el músic d’Algaida no treia cap disc, i s’havia centrat més en fer bandes sonores per al cinema. El nou treball d’estudi és el primer d’una trilogia.

Per a Joan Valent, la crisi econòmica que aturà en sec el seu anterior disc significà una oportunitat per obrir-se portes al cinema, tant de Hollywood com d’aquí.

Amb “Poetic Logbook”, musica poemes de Robert Graves, Pedro Salinas, Dylan Thomas o el menorquí Ponç Pons. Aquest darrer, Areia Escrita, interpretat per la soprano mallorquina Maia Planas, i que l’autor no es resisteix en transformar en un improvisat duet.

De gira amb el disc. Madurant la segona part de la trilogia. I tornant a compondre per a Alex de La Iglesia. (RESPIRA) I gaudint de Mallorca després de 8 anys vivint a Mèxic. Així vol passar Joan Valent una vida que l’ha duit, com Ulysses, de retorn a ca seva

Comentaris:

(*) Camps obligatoris


més contingut relacionat

Calvià celebra la quarta edició de JoanArt

Hi participaran una seixantena de pintors, escultors, ceramistes o músics amb propostes molts diverses.

Poesia i fang per recordar Anneliese Witt

Casada amb el pintor Rafel Tur Costa, Witt va descobrir Eivissa per primera volta l'any 1955. Cinc anys després ja s'havia establert a una illa on va fer amistats i...