societat

Més de 20 embarcacions clàssiques i de vela llatina celebren el 30 aniversari del Parc Natural de Cabrera

A la cita hi han acudit vaixells de França, Catalunya o Vàlència, entre d'altres indrets

M%C3%A9s+de+20+embarcacions+cl%C3%A0ssiques+i+de+vela+llatina+celebren+el+30+aniversari+del+Parc+Natural+de+Cabrera

El Castell de Cabrera és un dels emblemes d’aquesta illa que, des de fa 30 anys, és Parc Nacional. Per això, més d’una vintena d’embarcacions clàssiques i de vela llatina s’han citat aquest cap de setmana a l’Arxipèlag com una mostra més per celebrar l’aniversari. S’han reunit devers 25 embaracions i han vengut de moltes de bandes: Navegants de França, Catalunya o València, a més les altres Illes Balears, no s’han perdut la cita.

Han hagut de superar el mal temps, perquè hi ha hagut mala mar, i això ha fet que algunes de les embarcacions previstes no hagin pogut venir, i d’altres que havien arribat dissabte, partíssim abans d’hora pel canvi a la mar. Altres sí han arriscat i han quedat a Cabrera tot el diumenge.

A més de gaudir de la bona companyia i de la mar, com que hi havia molts de francesos, s’ha retut homenatge també als milers de soldats francesos que varen morir a Cabrera durant la Guerra entre Espanya i França, al Segle XIX. A l’acte hi han participat també representants de l’Exèrcit espanyol.

Després de la visita al Monument, també han anat al Museu i han continuant compartint experiències, la mar i els vaixells d’època a aquesta illa màgica que és Cabrera.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Els accidents de trànsit cauen un 70 per cent a la Via de Cintura de Palma amb el límit dels 80km/h

La DGT considera que el compliment del límit de velocitat és bastant elevat

Quatre de cada deu adolescents estan preocupats per la covid, segons UNICEF

La crisi socioeconòmica derivada de la pandèmia se situa com la segona major preocupació per als enquestats

Demanda col·lectiva de 1.000 famílies contra Educació per l’ús obligatori de la mascareta

Un d'aquests casos és la família de Gené, que va ser expulsat. El CEIP Bendinat no accepta el certificat d'un metge privat...