X

Més de 5.500 persones participen amb èxit en la 42a edició de la Pujada a Lluc a Peu de la Part Forana

S'ha tornat a registres d'abans de la pandèmia, i tothom ha gaudit d'una experiència inoblidable i ben arrelada a Mallorca

10/09/2023

Més de 5.500 persones participen amb èxit en la 42a edició de la Pujada a Lluc a Peu de la Part Forana

Manel Ferrera

La Pujada a Lluc a Peu de la Part Forana ha reunit més de 5.000 persones de 45 indrets diferents d’arreu de Mallorca, que han complert amb una tradició que enguany ja ha celebrat la seva edició número 42.

Com és habitual, hi ha centenars d’històries, com la de Valèria: Avui fa 3 mesos que va arribar al món i ha arribat amb la seva família a la plaça de Lluc. Venen d’Inca, i ella ha estat la participant més jove d’aquesta cita tan tradicional.

A Lluc s’hi puja de tots els punts cardinals de Mallorca. Des de ses Salines fins a Andratx, passant pel Port d’Alcúdia, Portocolom o Cala Figuera, a Santanyí, d’on ha vengut, com cada any, el president del Consell de Mallorca, Llorenç Galmés.

En arribar a Lluc, moment per descansar, agafar forces amb un bon berenar, i després diferents opcions: alguns que han fet la Pujada de més a prop, com des de Campanet o Inca, han tengut forces suficients per tornar a baixar caminant.

D’altres, han quedat a l’acte solemne: l’ofrena; que com sempre no és només floral, la música i l’eucaristia ha estat la perfecta cloenda per una Pujada a Lluc a Peu que, una vegada més, ha estat tot un èxit.

10/09/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

  1. llum Grimau Garcia 11/09/2023

    Si nos movieramos para otras cosas.