X

Més de 600 embarcacions es poden veure a la Fira Nàutica de Palma

Una cita ineludible per a una indústria que també està fent passes cap a la sostenibilitat que es pot visitar fins diumenge 28 d'abril 

25/04/2024

Més de 600 embarcacions es poden veure a la Fira Nàutica de Palma

A les 10 del matí obria les portes una nova edició del saló nàutic. Enguany, amb 295 expositors, un 10% més que en l’edició anterior, i més de 600 embarcacions exposades, 260 en la mar. Empreses de diferents indrets d’arreu del món aprofiten la fira per presentar les seves darreres novetats.

Una cita ineludible per a una indústria que també està fent passes cap a la sostenibilitat.  De fet, a banda de l’impacte econòmic, enguany també es mesurarà l’impacte ambiental de la fira. L’organització ha iniciat la certificació com a esdeveniment sostenible, que es compromet a minimitzar la petjada de carboni, a promoure la inclusió i la igualtat, i a augmentar la consciència sobre la importància de pràctiques responsables.

Un sector que creix any rere any, com també fan les embarcacions. El moll Vell de Palma acull, durant aquests dies, l’exposició més gran d’Europa de velers de gran eslora. Embarcacions que criden l’atenció i on el luxe es fa més que palès. La Palma International Boat Show serà epicentre de la indústria nàutica fins al pròxim diumenge 28 d’abril.

25/04/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris