societat

Més de 8.000 persones visiten la XVI Fira d’Estocs de Menorca

Hi han participat 31 botigues i el 85% dels comerciants en fan un balanç positiu i repetiran l'any que ve

M%C3%A9s+de+8.000+persones+visiten+la+XVI+Fira+d%27Estocs+de+Menorca

A Maó han tingut la fira d’estocs per la qual han passat més de 8.000 persones. El recinte firal n’ha acollit la setzena edició, en la qual han participat 31 botigues, amb descomptes de fins al 70 per cent.

S’hi pot trobar de tot i als millors preus. Una oportunitat per aconseguir les millors gangues d’aquells articles que se’ls han resistit durant l’any. Ja fa 16 edicions que la Fira d’Estocs obre les seves portes a Maó, i la majoria de menorquins no falten a la cita.

Alguns hi van per xoroiar… i d’altres, que no acostumen a anar de botigues, aprofiten per comprar diferents productes en un mateix dia i espai. S’hi poden trobar productes amb descomptes de fins al 70%. Els més demandats: roba esportiva, d’estiu o sabates.

La Fira d’Estocs ha tancat les seves portes amb la participació de 31 comerços de diferents sectors. Alguns hi van exclusivament a vendre i d’altres per donar-se a conèixer entre el públic menorquí. El 85% dels comerciants en fan un balanç positiu i volen repetir l’any que ve. Però tots coincideixen en el fet que les vendes han anat baixant durant les darreres edicions.

Durant tot el cap de setmana han passat més de 8.000 persones per a la fira d’estocs. Ben poques han marxat sense una bossa a la mà.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Favàritx només és accessible des d’aquest dissabte en autobús

La decisió del Consell d'avançar en onze dies l'entrada en servei del transport públic ha provocat el caos circulatori a...

Les pluges més molestes, les de fang

Els negocis de rentar cotxes han tengut un bon dia

“Mou-te” una forma de fomentar el desenvolupament físic i social a la segona i tercera edat

Funciona a 15 municipis amb manco de 4.000 habitants a Mallorca

Els experts alerten als joves de no incórrer en conductes de risc per les festes “perdudes”

La pandèmia, segons projecte jove, ha repercutit en una reducció en el consum de drogues i alcohol