política

MÉS demana al Congrés 20 milions dels pressupostos de l’Estat per a la Platja de Palma

El batle de Palma, Antoni Noguera, ha presentat les esmenes al diputat de Compromís Joan Baldoví, que ho registrarà


MÉS per Mallorca ha reclamat la transferència de 20 milions d’euros als ajuntaments de Palma i Llucmajor per a la rehabilitació i millora de la platja de Palma, a través d’esmenes que Compromís presentarà al projecte dels pressupostos generals de l’Estat (PGE).

El batle de Palma, Antoni Noguera, i el portaveu de Compromís al Congrés, Joan Baldoví, s’han reunit aquest dimecres al Congrés dels Diputats per presentar les esmenes de MÉS que registrarà Compromís, segons ha informat MÉS en una nota de premsa. Noguera ha insistit que “l’Arenal és una zona declarada madura turísticament” i que la inversió es traduirà en “millores de l’espai urbà, il·luminació, corredors i zones verdes, a més d’espais socioculturals”. “Insistim en allò que ens correspon”, ha postil·lat el també , que s’ha preguntat “què votaran el PP i C’s davant aquesta esmena”.

Per la seva banda, Baldoví ha reivindicat que “falta una veu valenciana i de les Illes” per aconseguir tracte i finançament “justos”. Baldoví ha afegit que ha estat batle i que per això sap “el que costa aconseguir diners per a la millora dels municipis”.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

El PP qualifica d’oportunitat perduda que no s’hagin fet proves PCR al personal docent

Recalca que majoritàriament han donat suport a les mesures sanitàries del Govern i que no és recíproc

Un regidor socialista de Felanitx anuncia per sorpresa que abandona el grup municipal

Joan Aznar mantindrà la seva acta de regidor i continuarà de moment gestionant les seves àrees a l'Ajuntament: Esports, brigada...

Les quatre cases construïdes en zona de domini públic a Fornells, entre ells dos de Fèlix Millet, es convertiran en un restaurant

Ports cedirà per a usos culturals la Casa del Contramestre a l'Ajuntament des Mercadal

Frances Antich, nou president de l’Autoritat Portuària

Està previst que el seu nomenament s'aprovi en el consell de govern de dilluns