SOCIETAT

Més descomptes amb menys places a les escoles d’estiu d’Eivissa

Els ajuntaments ofereixen més descomptes que mai a les escoles públiques, encara que, en alguns casos, no tantes places com altres anys


La interrupció del curs escolar per l’estat d’alarma ha fet que els pares dels petits de les Illes hagin estat més pendents que mai de les escoles d’estiu.

Vila ha rebut tantes peticions per apuntar els boixos que han obert cinc escoles municipals en lloc de les quatre previstes. Hi haurà 520 places al juliol i a l’agost, la quantitat més gran mai oferta al municipi. Es prioritza apuntar-hi boixos empadronats, i encara no se sap quanta gent en quedarà fora. Si a Vila el descompte arriba al 50 per cent, a Sant Antoni la inscripció serà gratuïta. Han reduït però de 240 a 160 les places, encara que la xifra d’adhesions podria incrementar-se si la situació sanitària millora.

A Sant Antoni també es poden pagar 260 euros mensuals per reservar una de les 110 places de l’escola esportiva de Can Coix. Santa Eulària i Sant Josep no posaran límits a la xifra d’inscrits, sempre que siguin empadronats, i ofereixen fer-ho de franc. Sant Joan finalment les obrirà amb 200 places en total, mentre que el Consell d’Eivissa ja ha encetat el període de preinscripcions als campaments de Cala Jondal, per a joves de 8 a 17 anys. Passen però de 150 a 75 usuaris de capacitat màxima, amb dues persones per tenda.

L’oferta privada també és molt cercada pels pares que han d’intentar conciliar vida laboral i familiar. Al Club de Campo, tot i reduir les places de 200 a la meitat, ja ho tenen tot reservat. Excursions a platges i festes nocturnes han quedat cancel·lades, però almenys poden disposar de la piscina. El club de bàsquet ses Salines i la Fundació David Booth han hagut de cancel·lar per primera vegada l‘escola Pepe Fraile, amb centenars d’alumnes. La seva orientació esportiva ha impedit organitzar-la amb les restriccions actuals. Com en el cas del campus que organitzava l’exjugador internacional de bàsquet, l’eivissenc Paco Vázquez.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |