societat

Més descomptes amb menys places a les escoles d’estiu d’Eivissa

Els ajuntaments ofereixen més descomptes que mai a les escoles públiques, encara que, en alguns casos, no tantes places com altres anys

M%C3%A9s+descomptes+amb+menys+places+a+les+escoles+d%27estiu+d%27Eivissa

La interrupció del curs escolar per l’estat d’alarma ha fet que els pares dels petits de les Illes hagin estat més pendents que mai de les escoles d’estiu.

Vila ha rebut tantes peticions per apuntar els boixos que han obert cinc escoles municipals en lloc de les quatre previstes. Hi haurà 520 places al juliol i a l’agost, la quantitat més gran mai oferta al municipi. Es prioritza apuntar-hi boixos empadronats, i encara no se sap quanta gent en quedarà fora. Si a Vila el descompte arriba al 50 per cent, a Sant Antoni la inscripció serà gratuïta. Han reduït però de 240 a 160 les places, encara que la xifra d’adhesions podria incrementar-se si la situació sanitària millora.

A Sant Antoni també es poden pagar 260 euros mensuals per reservar una de les 110 places de l’escola esportiva de Can Coix. Santa Eulària i Sant Josep no posaran límits a la xifra d’inscrits, sempre que siguin empadronats, i ofereixen fer-ho de franc. Sant Joan finalment les obrirà amb 200 places en total, mentre que el Consell d’Eivissa ja ha encetat el període de preinscripcions als campaments de Cala Jondal, per a joves de 8 a 17 anys. Passen però de 150 a 75 usuaris de capacitat màxima, amb dues persones per tenda.

L’oferta privada també és molt cercada pels pares que han d’intentar conciliar vida laboral i familiar. Al Club de Campo, tot i reduir les places de 200 a la meitat, ja ho tenen tot reservat. Excursions a platges i festes nocturnes han quedat cancel·lades, però almenys poden disposar de la piscina. El club de bàsquet ses Salines i la Fundació David Booth han hagut de cancel·lar per primera vegada l‘escola Pepe Fraile, amb centenars d’alumnes. La seva orientació esportiva ha impedit organitzar-la amb les restriccions actuals. Com en el cas del campus que organitzava l’exjugador internacional de bàsquet, l’eivissenc Paco Vázquez.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Els joves aprenen a crear cooperatives

El programa de l'Institut d'Innovació Empresarial de les Illes ha estat diferent enguany per mor de la COVID-19

Les guarderies d’animals també pateixen les conseqüències de la COVID-19

L'any passat, per aquestes dates i sobretot durant els caps de setmana, devers 30 animals ocupaven les instal·lacions

Estrès, insomni o por de perdre la feina: cicatrius que la pandèmia deixa entre els treballadors

Segons una enquesta de la UAB i CCOO sobre les condicions de treball durant l'estat d'alarma, el 70% dels més...

Nova York, destinació predilecta a l’estiu, enguany inexistent

Les agències de viatges ja treballen, però a un ritme molt més lent del que sol ser habitual. La gent té ganes de fer escapades, però ja no reserven amb...