X

Més d’un miler de persones gaudeixen amb les activitats de Wine Days

Rialles durant la visita al llogaret de Biniagual. Els actors han amenitzat l'experiència, que ha acabat amb un tast de vi i gastronomia local

21/05/2023

Més d’un miler de persones gaudeixen amb les activitats de Wine Days

Laura Sánchez

Conèixer els vins i les vinyes de Mallorca, però d’una manera ben original. Per això, Denominació d’Origen Binissalem ha organitzat unes visites ben curioses durant els Wine Days: en bicicleta, pintant, i fins i tot en forma de teatre. L’èxit ha estat absolut.

Fa deu anys que s’organitza aquest esdeveniment. Des de divendres, més d’un miler de persones n’han aprofitat els tasts i les activitats. Aquest diumenge han finalitzat amb una visita teatralitzada per Biniagual. Un capellà i en Colau, el guia, han mostrat els racons de la finca, que també és un celler.

Aquest llogaret, que data de l’any 900 abans de Crist, ha passat per diferents propietaris, i ha patit crisis com la de la fil·loxera. Després de la Segona Guerra Mundial passà a mans d’una família alemanya. I ara l’espai, que disposa de 14 cases, una capella, celler i vinoteca deixa els visitants bocabadats.

Rialles durant la visita amenitzada pels actors i un tast de vi i gastronomia en acabar. Primera vegada per a la majoria. Gent d’aquí i també de fora.

Acaben els Wine Days, però a l’època de vermar tornaran més activitats. Aquest llogaret roman obert i s’hi poden reservar visites.

21/05/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris