X

Més espais sense fum i regulació dels cigarrets elèctrics, aspectes de la nova llei de control del tabaquisme

S'ha analitzat en la Jornada de Tabaquisme que va organitzar la Comissió Tècnica de Formació i Assessorament en Tabaquisme d'Atenció Primària de Mallorca

10/02/2024

Martí Martorell

Augmentar les zones lliures de fum i regular aquests espais és un dels punts més destacats de l’esborrany de la nova llei de control del tabaquisme i un dels aspectes que s’ha analitzat en la Jornada de Tabaquisme que va organitzar la Comissió Tècnica de Formació i Assessorament en Tabaquisme d’Atenció Primària de Mallorca.

També s’ha fet anàlisi dels programes de prevenció i tractament del consum, l’actualització del tractament farmacològic del tabaquisme i com regular les noves maneres de fumar. Volen evitar que els cigarrets elèctrics estiguin a l’accés dels joves menors d’edat.

L’atenció primària de Mallorca, des de 2005, duu a terme múltiples activitats comunitàries, de prevenció i de tractament del tabaquisme, dirigides a orientar i assessorar les persones que volen deixar de fumar, com tallers d’informació als centres de salut i a les escoles, jornades de sensibilització… que ha aconseguit reduir el nombre de fumadors, però encara no és suficient.

10/02/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris