X

MÉS-Esquerra guanya les eleccions per tercera vegada a Manacor

Miquel Oliver diu que la victòria és "agredolça" i estén la mà al PSIB-PSOE i a AIPC-SYS per pactar Govern

29/05/2023

MÉS-Esquerra guanya les eleccions per tercera vegada a Manacor

Cati Alzamora

A Manacor, MÉS-Esquerra ha tornat a guanyar les eleccions. Per tercera vegada, la candidatura que encapçala Miquel Oliver ha estat la llista més votada. Ha obtingut 7 regidors, un més que els comicis anteriors. Això, li permetrà reeditar el pacte d’Esquerres amb el PSIB-PSOE.

Oliver ha dit que la victòria és agredolça a causa dels mals resultats que ha obtingut l’esquerra a la resta d’institucions. Amb tot, ha assenyalat que els resultats a Manacor són per estar “contents” i són conseqüència de la feina feta a peu de carrer. De cara al futur Govern municipal, s’ha mostrat disposat a tornar a pactar amb els socialistes i també estendrà la mà als independents de Porto Cristo i s’Illot, agrupats en la formació AIPC-SYS.

Mentre que Podem queda fora del consistori, la candidata socialista, Núria Hinojosa, ha mantengut els 4 regidors que tenia.

En el bloc de la dreta, per primera vegada Proposta per les Illes no obté representació al consistori manacorí. El PP, en canvi, augmenta els edils de 2 a 4, però continuarà a l’oposició. L’altre titular de la jornada és l’entrada de Vox al plenari de Manacor, que ha obtingut 2 regidors.

29/05/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris