política

Els militans de MÉS per Mallorca rebutgen la proposta del PSIB per formar Govern

La coordinadora, Bel Busquets, assegura que "la militància ha deixat clar que la proposta és del tot insuficient"


Els militants de MÉS per Mallorca han rebutjat avui horabaixa en assemblea la proposta del PSIB per a entrar en el Govern que els ecosobiranistes assumeixin dues conselleries i un càrrec institucional, amb 148 vots en contra, 8 abstencions i cap a favor, dels 250 participants.

La proposta que s’ha plantejat i ha rebutjat l’assemblea reunida en el teatre de CCOO ha estat: “MÉS per Mallorca formarà part del Govern gestionant dues conselleries, Medi Ambient i Serveis Socials, Esports i Joventut, d’un total de 12 i podrà triar entre el senador autonòmic o la presidència del Parlament d’aquesta legislatura”.

L’equip negociador de MÉS ha explicat el desenvolupament de les negociacions d’aquestes setmanes després de les eleccions del 26 de maig i l’acord programàtic aconseguit, en què encara queden punts pendents com la regulació del “tot inclòs” o la garantia dels drets lingüístics, segons ha informat MÉS en un comunicat.

La coordinadora de la formació, Bel Busquets, ha assegurat que “la militància ha deixat clar que la proposta és del tot insuficient”. L’assemblea “ha traslladat tota la força als negociadors perquè continuïn negociant per un Govern plural i amb representativitat de MÉS per Mallorca”.

 

Comentaris:

(*) Camps obligatoris


més contingut relacionat

El Govern preveu començar en breu les reunions per regular el tot inclòs

Regulat per decret el turisme d'excessos, la conselleria de Turisme preveu començar en un mes les converses amb el sector...

L’Ajuntament de Palma vol duplicar el nombre de forns crematoris per fer front a l’increment de la demanda

El consistori defensa el servei que ofereix l'Empresa Funerària Municipal però reconeix retards puntuals

La segona tinent de batlessa de Ciutadella anuncia la seva dimissió

Deixa el càrrec "per motius laborals" sols mig any després d'haver encapçalat la candidatura d'Unides Podem a l'alcaldia