X

Més per Mallorca i Més per Menorca donaran suport a Albert Salas com a director general d’IB3

Votaran avui al Parlament a favor d'aquest candidat amb "un vot crític de confiança"

14/11/2023

Més per Mallorca i Més per Menorca donaran suport a Albert Salas com a director general d’IB3

Redacció

Més per Mallorca i Més per Menorca han anunciat que donaran suport a la candidatura d’Albert Salas com a director general d’IB3 però amb un “vot crític de confiança”. Així ho han anunciat els portaveus parlamentaris de tots dos partits, Lluís Apesteguia i Josep Castells, durant una roda de premsa aquest dimarts al Parlament per fer públic el seu posicionament sobre la proposta del candidat del PP per a la direcció de l’Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears, que es votarà aquest mateix dimarts.

Els representants de les formacions ecosobiranistes han indicat que aquest vot favorable estarà motivat pels compromisos que el mateix Salas va adquirir en les reunions que va mantenir amb els grups parlamentaris. Entre ells, Apesteguia ha indicat que es trobarien alguns aspectes com el manteniment del català com a llengua vehicular d’IB3, qüestions relatives a la contractació de les productores locals, la transició cap a la transmèdia, assumptes laborals o que conformaria un equip independent i apartidista. De la mateixa manera, ha aclarit que “no hi ha hagut un acord entre partits, sinó que és el compromís adquirit pel candidat”.

Per part seva, Castells ha valorat el seu “perfil independent” amb persones “sense vinculació a cap partit”, amb un model audiovisual a les illes petites que “afavoreixi la contractació de les productores locals”, per la qual cosa li ofereixen “un vot de confiança”, encara que ha afirmat que “no són ingenus”.

14/11/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris