X

MÉS per Mallorca presenta les candidatures de 44 municipis

600 persones han participat a l'acte

31/03/2023

MÉS per Mallorca presenta les candidatures de 44 municipis

Cristina Bauzá Joy

MÉS per Mallorca ha celebrat aquest diendres a Muro l’acte de presentació de les candidatures municipals per a les eleccions del pròxim 28 de maig. Comptarà amb 44 candidatures municipals,  35 seran candidatures pròpies de MÉS i nou seran coalicions.

Durant l’acte, al qual hi han participat més de 600 persones, el coordinador general de MÉS per Mallorca i candidat a la presidència del Govern, Lluís Apesteguia, ha apuntat que “necessitam més força que mai perquè a MÉS per Mallorca sí que estam disposats a dur endavant polítiques valentes a favor de l’habitatge, del decreixement turístic i de l’impuls de l’ús social de la llengua catalana”. I a afegit que “hi ha partits que fins fa pocs mesos trobaven massa agosarades les nostres propostes sobre llengua, i que a més a més voten una cosa al Parlament i una altra a Madrid quan xerram d’accés a un habitatge digne. Davant aquests fets no tengueu cap dubte que la solució a tot això té nom, i aquest nom és MÉS per Mallorca”.

El candidat ha finalizat la seva intervenció assegurant que són “l’única opció real, el vertader vot útil, per assegurar i liderar un govern d’esquerres”.

Per la seva banda, el secretari general i candidat al Consell, Jaume Alzamora, ha assegurat que MÉS per Mallorca compta amb un total de 44 candidatures locals plenes de gent preparada i amb molt de talent que treballaran per millorar la vida de les persones del seu municipi, amb els objectius d’una Mallorca més verda, més justa i amb més autogovern. A més, ha apuntat que estan centrats “en defensar el dret a un habitatge digne, el nostre medi ambient i territori, i sobretot en la normalització de la llengua catalana en tots els seus àmbits”. En aquest sentit, ha dit que “cal un canvi de model turístic, que passi pel decreixement del sector i la diversificació econòmica, i per l’augment del poder polític de les institucions d’autogovern establint un nou marc de relacions amb l’Estat, basat en la bilateralitat i la sobirania fiscal”.

31/03/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris