política

Fina Santiago liderarà Afers Socials i Miquel Mir, Medi Ambient

Miquel Mir serà el conseller de Medi Ambient i Miquel Ensenyat portaveu del grup parlamentari


L’assemblea de MÉS per Mallorca ha ratificat anit, amb 192 vots a favor, 44 en contra i 66 abstencions, que Fina Santiago sigui consellera d’Afers Socials i Esports, Miquel Mir conseller de Medi Ambient i Vicenç Vidal senador autonòmic. A més, Miquel Ensenyat serà el portaveu de MÉS per Mallorca al Parlament.

En un comunicat, MÉS per Mallorca ha informat del resultat final d’aquesta assemblea del partit econacionalista celebrada a Lloseta i que desbloqueja la formació del nou Govern, que serà presidit per la socialista Francina Armengol.

Molt probablement dimecres els nous consellers prendran possessió dels seus càrrecs en un acte que se celebrarà en el Consolat de Mar.

En la seva nota, MÉS per Mallorca destaca l'”experiència i capacitat de lideratge” de Santiago i la “joventut i sobrada experiència” de Mir, demostrada en la passada legislatura al capdavant de la Direcció General d’Espais Naturals i Biodiversitat.

De Vicenç Vidal, el partit subratlla la seva “sobrada capacitat en la gestió de temes transversals, des de mediambientals als d’autogovern o cultura”.

Finalment, Ensenyat, des del càrrec de portaveu del grup parlamentari, impulsarà els treballs legislatius.

El nou Govern del Pacte tindrà onze conselleries, set gestionades pel PSIB, dos per Podems i altres dos per MÉS per Mallorca. La Vicepresidència de l’Executiu recaurà en Podem.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

darrers sumaris


més contingut relacionat

Els artanencs voten els pressuposts participatius

Dilluns es coneixeran els projectes guanyadors

Només sis municipis de les Illes tenen un pla d’Emergències

IB3 Notícies entrevista el nou director general d'Emergències Jaume Barceló, que insta la resta de municipis a elaborar el seu...

L’esborrany de la llei d’excessos estarà enllestit a finals d’any

El conseller de Turisme ha explicat que la futura norma preveu regular la comercialització d'alcohol i el tot inclòs mitjançant...

El tanc de tempestes d’Eivissa, a punt d’iniciar les proves de funcionament

El Ministeri alerta que si a altres punts la xarxa de la ciutat té mancances, continuarà havent-hi problemes quan plogui