X

MÉS per Menorca amenaça de bloquejar els pressupostos si no es recondueixen les inversions de l’ecotaxa

Es donen 48 hores per arribar a un acord amb el Govern

26/11/2019

MÉS per Menorca amenaça de bloquejar els pressupostos si no es recondueixen les inversions de l’ecotaxa

Axel Camarasa

Més per Menorca amenaça de bloquejar els pressupostos autonòmics si no es recondueixen les inversions previstes amb l’impost de turisme sostenible. L’executiva del partit ha decidit aquest dilluns el paquet d’esmenes que presentarà. No obstant, es dóna de marge fins dijous, quan finalitza el termini, per a negociar amb el Govern i evitar paralitzar la tramitació dels comptes.

Els ecosobiranistes s’han mostrat molt crítics amb el repartiment de l’impost acordat per la comissió de turisme sostenible. Especialment bel·ligerants han estat amb la intenció de destinar 10 milions d’euros a l’ampliació del metro de Palma fins al Parc Bit. En aquest sentit, van les esmenes que tenen previst presentar. També que els projectes ja contemplats als pressupostos autonòmics no es derivin cap a l’ecotaxa, com ha succeït amb el Conservatori de Música o la futura escola d’Hoteleria i Turisme de Ciutadella.

En cas que en 48 hores no hi hagi acord, el Govern es trobaria amb un contratemps important, atès que d’ells depèn la majoria a la comissió d’Hisenda i Pressupostos i, per tant, sumat als vots de l’oposició suposaria que el Govern no podria aprovar els comptes.

26/11/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris