política

Més per Menorca demana al Parlament la impugnació del decret de mesures urgents del Govern

La formació ecosobiranista s'empara en un defecte de forma


Més per Menorca ha presentat un escrit al Parlament, en què demana la impugnació del Decret Llei aprovat pel Govern per a la “reactivació econòmica”, després de la crisi generada per la Covid-19. La formació ecosobiranista s’empara en un defecte de forma, considerant que no és vàlid des del punt de vista jurídic, perquè l’Estatut d’Autonomia no permet modificar els pressupostos amb un decret, i per això demana al Parlament que no l’admeti a tràmit.

En cas que aquesta petició prosperi quedaria novament enlaire el futur dels ponts a doble nivell de la carretera general de Menorca. El decret donava cobertura legal i n’agilitzava l’esbucament. Una mesura que ha estat durament criticada pel PP de Menorca, qui considera un abús de poder aprofitar un decret per permetre tirar a terra les estructures mig construïdes des de fa 7 anys.

La líder dels populars, Misericòrdia Sugrañes, adverteix que l’esbucament dels dos ponts implica més perill per als conductors. A més, apunta, l’operació té un cost de com a mínim 840.000 euros, als quals cal sumar la inversió ja feta d’un milió i mig més. Els populars no descarten la via judicial en cas que el decret superi el tràmit parlamentari dia 2 de juny.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Les claus per entrendre què és el REIB i on s’ha d’invertir

Avui la presidenta del Govern, Francina Armengol, es reunirà amb la Ministra d'Hisenda, María Jesús Montero, per tancar "tant la...

Marc Pérez-Ribas s’estrena a la reunió de la Mesa del Parlament

Benalal demana a la Mesa que aclareixi les seves atribucions i drets com a diputat no adscrit

MÉS per Mallorca abandona la sala de plens del parlament durant la interveció de VOX

Els diputats han col·locat cartells de "silenciam el feixisme"

El Parlament demana instal·lar cartells sobre el dret a utilitzar el català i el castellà a aeroports i comisaries

Es tracta d'un dels punts d'una moció, presentada pel Grup Mixt-MÉS per Menorca, que ha estat debatuda i aprovada parcialment...