X

MÉS per Menorca donarà suport als Pressupostos de la Comunitat per l’any que ve

L’acord es basa en una major inversió en educació i en garantir l’execució de projectes ja compromesos

19/10/2018

MÉS per Menorca donarà suport als Pressupostos de la Comunitat per l’any que ve

Jordi Codina

Més per Menorca anuncia un acord amb el Govern per suport als pressupostos autonòmics de l’any que ve. En la negociació s’ha acordat la creació de 2.600 noves places d’escoleta per infants de 0 a 3 anys. D’aquesta manera la formació menorquinista recull la demanda de la Comissió Tècnica de 0 a 3 anys. També s’invertiran 1.000 milions d’euros només a Educació.

L’acord també contempla l’execució de projectes ja compromesos com l’Escola d’Hostaleria de Ciutadella o el nou Conservatori professional de Música a l’antiga Sala Augusta de Maó. Així mateix, s’executaran les fases III, IV I V del projecte de rehabilitació del Quarter de Santiago per allotjar-hi l’Escola d’Adults de Maó, així com la compra dels Quarters des Castell.

De la mateixa manera, es convocaran ajudes econòmiques a les escoles de música i dansa de titularitat municipal i s’actualitzaran les dietes de malalts i familiars que s’han de desplaçar fora de l’illa de residència mitjançant una dotació de 40.000 euros.

Finalment s’acorda la dotació de la transferència al Consell de Menorca per a finançar el pla de treball del projecte Menorca Talaiòtica per un import de 300.000 euros.

19/10/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris