política

MÉS per Menorca es constitueix com a partit polític

Esquerra Republicana, PSM i els Iniciativa Verds-Equo queden diluïts sota la marca


MÉS per Menorca es constitueix com a partit polític. Abandona, doncs, la forma de coalició electoral impulsada fa quasi sis anys per a presentar-se als comicis de 2015. A partir d’ara, les formacions impulsores del partit com son Esquerra Republicana, PSM i els Iniciativa Verds-Equo queden diluïts sota la marca Més per Menorca, ja que desapareixen les quotes de partit. No obstant, els càrrecs de direcció, és a dir, els membres de l’executiva es mantindran. Representants ecosobirnaistes van certificar el canvi jurídic davant notari aquest dimarts.

Amb aquest canvi, més intern que no pas extern, es consolida un projecte a llarg termini i es dóna el tret de sortida per a les eleccions del proper maig.

També s’ha acordat presentar-se a les eleccions insulars i al Parlament amb el nom de Més per Menorca. A nivell municipal es mantindran les marques locals. Com a novetat hi ha la presència de la formació menorquinista a Es Migjorn Gran, únic municipi on no hi era fins ara.

En l’actualitat s’estan negociant les llistes electorals i els principals candidats. L’actual coordinador general i diputat al Parlament, Nel Martí, avança que la seva intenció és deixar la primera plana pública, tot i que la decisió encara no està presa.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

24 milions més per pimes i autònoms de Mallorca afectats per la COVID-19

El Consell de Mallorca participarà en la línea extraordinaria del Govern i l'ISBA

La UIB demana accelerar la tramitació parlamentària de la nova Llei de Ciència

La Conselleria preveu que la nova norma es debatrà al Parlament a l'octubre