societat

Més policia a les festes de Lloseta després de quatre intoxicacions etíliques de menors

També es varen sancionar una vintena de persones per beure al carrer

M%C3%A9s+policia+a+les+festes+de+Lloseta+despr%C3%A9s+de+quatre+intoxicacions+et%C3%ADliques+de+menors

Lloseta incrementarà el dispositiu policial durant la revetla d’aquest cap de setmana. Tot després que quatre menors varen acabar a l’hospital per intoxicacions etíliques durant la festa dels Quintos, el cap de setmana passat. També es varen sancionar una vintena de persones per beure al carrer i per altres conductes incíviques.

La darrera festa dels Quintos que s’ha celebrat a Lloseta ha duit al poble el triple de joves que en anys anteriors, segons la policia local, i ha provocat diversos incidents. Quatre joves d’entre tretze i setze anys van acabar a l’Hospital d’Inca per intoxicacions etíliques, segons algunes fonts, i la policia va imposar més de vint sancions per actuacions incíviques.

L’Ajuntament ha dit prou. Per primera vegada, més policies locals i més guàrdies civils vetlaran per unes festes patronals més concorregudes que mai i amb una gran afluència de menors que consumeixen alcohol.

L’ajuntament i els llosetins demanen, a més, que els pares mentalitzin els fills dels perills de l’alcohol. El consistori admet que està desbordat davant una festa patronal que aquest cap de setmana espera rebre quatre o cinc mil persones.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris


més contingut relacionat

Els andritxols celebren el dia de Pancaritat a la Torre de Sant Elm

Al voltant de 200 persones han pujat a peu des d'Andratx i s'Arracó

Mor un home després de precipitar-se des d’un quart pis a Palma

En principi, es descarten indicis criminals i la participació d'una altra persona

La Policia Nacional continua cercant el piròman de Palma

Examinen les càmeres de seguretat del carrer Poeta Guillem Colom, on ahir van cremar tres vehicles i les balconades de les primeres plantes d'un edifici

Els Bombers de Palma no tenen recursos per apagar focs a pisos de més de tres altures

El cos no disposa d'una autoescala pròpia de 30 metres per a fer aquestes actuacions. L'Ajuntament de Palma diu que ja té...