esports

Mesures d’alleujament dels hipòdroms

Ofereixen als propietaris dels cavalls la possibilitat de treure'ls a la pista auxiliar

Mesures+d%27alleujament+dels+hip%C3%B2droms

Els cavalls de les Balears podran sortir a passejar i estirar les cames durant el que resta de confinament. Els hipòdroms de les Illes ofereixen als propietaris dels animals la possibilitat de treure els cavalls a la pista auxiliar.

Alguns exemplars han requerit i requereixen atenció veterinària tant per quadres d’estrès com també per altres patologies com talls, fractures o còlics. Carlos Porres i Vero Llobera, propietaris de cavalls de l’hipòdrom de Son Pardo, es queixen de la situació en la qual vivien els animals i les conseqüències que han patit.

Segons afirma el president de l’Institut Hípic de Mallorca, Lluís Socias, els cavalls, per prescripció veterinària, necessiten almanco sortir a passejar pel seu benestar i la seva salut. Per això els hipòdroms permetran l’ús de la pista auxiliar.

Des que va començar l’estat d’alarma, la federació balear ha deixat d’ingressar 400.000 euros procedents de les apostes i ha deixat de repartir més de 500.000 euros en premis.

Una altra de les conseqüències econòmiques és que la situació ha provocat que els propietaris facin front al cent per cent de la manutenció dels cavalls.

Quan s’aixequi el decret de l’estat d’alarma, tant la federació balear com l’Institut Hípic de Mallorca preveuen una tornada gradual a la competició. De moment, com a la resta d’esports, només es pot esperar que la situació es normalitzi.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Maira Westergaard seguirà a l’Avarca de Menorca una temporada més

Serà la quarta campanya consecutiva que Maira jugarà a les ordres de Bep Llorens

L’Atlètic Balears s’ha fet el segon test per detectar possibles casos de coronavirus

Falten els germans Shashoua que han de passar 14 dies de quarentena. Manix Mandiola espera que arribin al play-off

El Mallorca tornarà el 25% del preu del carnet als socis que ho desitgin

Aquest 25% correspon als 5 partits que els seguidors mallorquinistes es perdran

Pep Barceló deixa la banqueta de l’Alcúdia

Suma tretze temporades consecutives a Tercera i dos play-offs d'ascens a Segona B