societat

Mesures per facilitar les sortides de la població a Inca

S'han tancat carrils de circulació per a cotxes per donar més espai als vianants

Mesures+per+facilitar+les+sortides+de+la+poblaci%C3%B3+a+Inca

Les rutes que recomana la policia local d’Inca són camins rurals dels afores de la ciutat. El camí vell de Biniamar, el camí de l’Ermita, o el camí cap al puig de Santa Magdalena, són trams que serveixen per allargar les rutes que els ciutadans poden fer passejant o fent esport durant la fase de desescalada de la pandèmia.
L’ús d’aquestes vies s’ha de fer sempre respectant les normes de seguretat decretades per l’estat d’alarma i en els horaris fixats per cada franja d’edat. Per facilitar encara més l’ús d’aquestes vies, cada una d’elles està recomanada especialment per diferents col·lectius. Per exemple, el camí vell de Biniamar, és per esportistes, les avingudes per a persones majors de 70 anys, i el Puig de Santa Magdalema, per exemple, per a joves majors de 14. No són normes fixes, sinó només recomanacions per facilitar la mobilitat de les persones.
Una altra mesura, ha estat tancar un carril de circulació de la Ronda de Mitjorn per cedir espai als vianants. D’aquesta manera s’evitarà la massificació dels carrers i vials de la zona del centre.
Palma també estudia tancar al trànsit alguns carrers durant els caps de setmana per, així, allargar les rutes de passeig durant la desescalada de la crisi sanitària.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

MÉS per Mallorca demana mobilitzacions feministes a través de les xarxes socials

Amb aquestes inciatives la formació trasllada que es busca guanyar sororitat i sensibilitzar la societat

La policia nacional ha obert 177 actes per incompliment de les restriccions a tot l’arxipèlag

Aquest primer cap de setmana s'intensifiquen els controls dels agents. També s'ha activat un dispositiu especial a les platges. {rela}...

Accident amb fugida a Palma

Una jove va resultar ferida lleu

Els centres de salut de les illes oberts per començar la vacunació entre els majors de 90 i 95 anys

En total 2.700 persones d'aquest col·lectiu han estat citades aquest cap de setmana