X

Metges i arquitectes col·laboren per aconseguir espais més saludables

Proposen recuperar per als vianants un carril d'algunes vies principals de Palma, durant els caps de setmana

13/03/2024

Metges i arquitectes col·laboren per aconseguir espais més saludables

El Col·legi Oficial de Metges de les Illes Balears (COMIB) i el Col·legi Oficial d’Arquitectes de les Illes Balears (COAIB) col·laboren des de fa mesos per enfortir el lligam de salut i arquitectura. Comencen amb una campanya informativa per informar de la importància d’estar ben orejat o il·luminat per al descans, el sistema immunitari o la salut mental, per exemple. A més, ja s’han reunit amb diverses institucions i expliquen que faran feina projecte per projecte per posar les persones en el centre.  Accions que van “de l’habitatge unifamiliar fins a una arquitectura i una salut més global”, assegura el president del COMIB, Joan Recasens.

Una de les primeres propostes és recuperar per als vianants un carril d’una artèria principal de Palma durant els caps de setmana. “Amb doble finalitat, reduir les emissions de contaminants i promoure les passejades en família” destaca el degà del COAIB, Bernat Nadal.

Els promotors d’aquesta aliança també han parlat d’aconseguir que els concursos públics tenguin en compte l’aportació d’un metge, a més de l’equip d’arquitectura per dissenyar un espai.

13/03/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris